Rólunk

Megtisztelő számunkra, hogy felkereste cégünk bemutatkozó oldalát!

A WENFIS Mérnök Iroda Kft. teljes mértékben magyar tulajdonú, mérnökök által alapított és irányított vállalkozás, melynek vezetőiként alapvető célként tűztük ki, hogy munkabiztonság, egészségvédelem, tűz- és környezetvédelem területén magas színvonalú, teljes körű, komplex megoldást nyújtsunk Partnereink számára. A tevékenységünkre vonatkozó jogszabályi megfelelőséget, minőséget és szakmai színvonalat munkatársaink biztonságtechnika területén szerzett több éves gyakorlata biztosítja.

 
„A rendszerváltás utáni évtizedekben a munkavédelem, tűzvédelem és a környezetvédelem területén komoly szemléletváltás következett be. A biztonságos, egészséget nem veszélyeztető munkakörülmények kialakításának már nem csak a hatósági látogatástól, bírságtól való félelem a mozgató rugója, hanem a balesetek, környezeti káresemények megelőzése, a rendezett munkakörülmények kialakításának igénye. Vállalkozásunk az elmúlt években – a gazdasági válság ellenére is – dinamikusan fejlődött, az ipar szinte minden területén jelen vagyunk, így széleskörű szakmai tapasztalattal rendelkezünk. Elért sikereink igazolják, hogy az ügyfélközpontú, rendszerszemléletű, professzionalizmusra törekvő szolgáltatásnak létjogosultsága van. Ez nyújt mindennapi munkánkhoz motivációt, pályafutásunknak küldetést.”

munkavédelem tűzvédelem Mészáros Szabolcs
Mészáros Szabolcs
ügyvezető igazgató
__________________________________________________________________

„Napjainkban a gazdasági élet szereplői számára a legnagyobb kihívás a felzárkózás, illetve a versenyképesség megőrzése a globalizálódó piacon. Hiszem, hogy ennek egyik meghatározó eszköze az ember, a környezet, az anyagi javak védelmének kialakítása, folyamatos biztosítása, melyek további piaci részesedéshez, előnyhöz is juttatják a vállalkozásokat. Sokoldalú, kiváló csapatunk segítségével képesek vagyunk integráltan ellátni a környezet-munka- tűzvédelem részterületeit, biztonságot nyújtani a különböző szervezetek működésének.”  

tűzvédelem, munkavédelem

Németh Balázs
értékesítési és szakmai igazgató